گیاهان زینتی

رازهای نگهداری بامبو

 

«لاکی بامبو» این روزها گیاه بامبو یکی از پرطرفدارترین گیاهان آپارتمانی محسوب می شود.

این نوع بامبویی که در خانه‌ها نگهداری می شود و معمولا پرپیچ و تاب است، نوع خاصی از بامبو است که به «لاکی بامبو» شهرت دارد اما با نام علمی «دراسینا» در جهان شناخته می شود.

این بامبوها به بامبوهای شانس معروف هستند.

نگهداری بامبو در منزل بسیار آسان و ساده است، مقاومت و سازگاری گیاه بامبو باعث شده تا حضور آن‌ها در منازل بیش‌تر و بیش‌تر شود. برای نگهداری درست از این گیاه باید چند نکته ساده را رعایت کنید و به نیازهای لاکی بامبو توجه کنید تا مدت طولانی بتوانید از حضور آن در خانه لذت ببرید که این نکات را در ادامه به شما خواهیم گفت.

زمانی که برگ‌های زرد، پوسیده شدن ساقه‌ها یا حتی قهوه‌ای شدن برگ‌ها را دیدید در ابتدا آب را عوض کنید. بهتر است هر یک هفته تا ده روز آب رو تعویض کنید مقدار آب نیز باید تا اندازه‌ای باشد که تقریبا تا ۵/۲ سانتی متر بالاتر از انتهای پایینی ساقه قرار بگیرد. آب های حاوی کلر، تصفیه نشده و با ترکیبات سنگین یکی از دلایل مهم تغییر رنگ برگ و ساقه این گیاه است. همچنین آبی که آلوده شده باشد نیز برای بامبوها مضر است.

بامبو رو در خاک هم می‌توانید نگهداری کنید.

اگر گیاه خود را در خاک پرورش می‌دهید، به اندازه ای که فقط خاک مرطوب شود، به آن آب دهید.

گلدان شما باید تقریبا پنج سانتی‌متر بزرگتر از قطر گیاه باشد، هر چند که اکثر گیاهان لاکی بامبو در گلدان جای می‌گیرند. گیاه شما به آب خیلی زیادی احتیاج‌ ندارد. در واقع، آب زیاد مضر است.

هفته ای یک‌بار به آن آب دهید و از پوشیده شدن ریشه‌های گیاه اطمینان حاصل کنید.

کود بیش از حد زیاد بدتر از این است که اصلا از آن استفاده نشود، پس از آن خیلی کم استفاده کنید. این نکته درباره گیاهانی که داخل ظرف یا گلدان هستند صدق می‌کند. چون کود بوسیله آب باران رقیق نخواهد شد و مانند گیاهانی که روی زمین پرورش داده می شوند و نمی‌توانند مواد زائد را خارج کنند.

مهم ترین نکاتی که در مورد این نوع بامبو لازم است در نظر گرفته شود، نور کافی و آب تازه است و احتیاج به رسیدگی خاصی ندارد. بامبو برعکس بقیه گیاهان، نگهداری می‌شود؛ یعنی وقتی نور کمتری به آن برسد، بیشتر در جستجوی نور قد می‌کشد و در تماس با نور زیاد و گرما از داخل می پوسد.

اگر می‌خواهید به آن شکل و شمایلی بدهید، چند ساقه برجسته را انتخاب کنید تا یک نظم‌ پیوسته را در آن تشکیل داده و آن‌ را به نمایش بگذارید.

هنگامی که ساقه‌های گیاه بسیار بلند می‌شوند، می‌توان آن‌ها را برید و از یکدیگر جدا کرد، با اینکار می‌توان مطمئن شد که گیاه شما بیش از بزرگ‌ نخواهد شد و همچنین می‌توان گیاهان جدیدی را پرورش داد.

 

تکثیر برش پایین ساقه:

در این قسمت دقت کنید برش به وسیله ی یک تیغ یا قیچی تیز مخصوص گل انجام شود، در غیر این صورت ممکن است آوند های پایین ساقه دچار آسیب دیدگی گردد و در نتیجه گیاه از بین برود.

 

شمع زدن:

در هنگام شمع زدن باید دقت شود تمامی قسمت‌ های بالای ساقه پوشیده شود و روی آن شمع ریخته نشود. معمولا ساقه پس از یک ماه، ریشه و پس از دو ماه جوانه خواهد زد.

 

#لاکی_بامبو #بامبو #گیاهتو #آموزشی #گیاهان_اپارتمانی #راز_بامبو #گیاه_شانس #بامبو_شانس #باغبانی #گیاهان_مقاوم #گیاهان_آپارتمانی #پنج_عنصر #کوددهی #گیاهان_زینتی #گیاهپزشک #گیاهپزشکی #مشاوره_رایگان #کشاورزی #نگهداری_بامبو #پرورش_بامبو #دراسینا #نفیس_رویش_پارسیان #گیاه_تو #گیاه_بامبو #بامبوها #گلدان_بامبو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تحت سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده .